Tilbud

VARLION Canañon Carbon Pro Black 2.0

DKK 1.899,00 DKK 1.599,00

-16%

Varlion padel bat til avancerede spillere. Diamantformen er kendetegnet ved mere kraft end kontrol.
Det er lavet af et tovejs rør forstærket af glasfiberstof. Kernen er lavet af 38 mm tyk hypersoft EVA-skum, lamineret med glasfiberlag imprægneret med VAR-FLEX epoxyharpiks for at opretholde maksimal elasticitet og styrke og overtrukket med et lag titandioxid.

Ryd

Gratis fragt på ordre over 600,-

Beskrivelse

 

Varlion padelketcher til avancerede spillere. Takket være diamantformen er diamantformen mere kraftfuld end kontrollen. Den er lavet af et tovejsrør forstærket af glasfiberstof. Kernen er lavet af 38 mm tyk hypersoft EVA-gummi, lamineret med lag af glasfiber imprægneret med VAR-FLEX epoxyharpiks for maksimal elasticitet og styrke og overtrukket med et lag titanium dioxid. Denne ketcher blev udviklet med en sekskantet ramme for at øge dens stivhed og modstand og inkluderer den såkaldte Hexaforce-bro i hjertet for yderligere at øge stivheden af ​​rammen. Denne ramme er beskyttet af de nye, sprøjtestøbte sekskantbeskyttere, der produceres af en sprøjtestøbning lavet af PTU med lav hårdhed for at absorbere stød og ridser. Denne folie er fastgjort over rammen med et klæbebånd, der forstyrrer det perfekt og hjælper med at reducere vibrationer fra ketcher. I den seneste version har vi reduceret vægten med 50%, og den vejer nu kun 11 g. Kanoner, sekskantramme og klæbende film er registrerede varemærker og modeller til brugsmæssige og industrielle applikationer på det spanske patent- og varemærkekontor og er derfor udelukkende Varlions ejendom og brug.

Varlion padelketcher til avancerede spillere, der kan lide at være hvide ketcher. Takket være diamantformen er diamantformen kendetegnet ved mere kraft end kontrol.
Det er lavet af et tovejs rør forstærket af glasfiberstof. Kernen er lavet af 38 mm tyk hypersoft EVA-gummi, lamineret med glasfiberlag imprægneret med VAR-FLEX epoxyharpiks for at opretholde maksimal elasticitet og styrke og overtrukket med et lag titandioxid.
Denne ketcher er designet med sekskantramme for at øge dens stivhed og modstandsdygtighed og inkluderer den såkaldte Hexaforce-bro i hjertet for yderligere at øge stivheden af ​​rammen.
Denne ramme er beskyttet af de nye sprøjtestøbte sekskantbeskyttere fremstillet af en PTU med lav hårdhed, der er støbt til at absorbere stød og skrammer. Denne film er fastgjort over rammen med et bånd, der er perfekt forstyrret og hjælper med at reducere vibrationer fra ketchen. Med den nyeste version har vi reduceret deres vægt med 50%, og den vejer nu kun 11 g.

Yderligere information

Manufacturer

Size

340 – 350 gr, 350 – 360 gr, 360 – 370 gr

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VARLION Canañon Carbon Pro Black 2.0”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *